Start Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links


Kittens 18-2-2008

Op 18 februari 2008 heeft Zaza Gabor haar eerste nestje gekregen. Het was een zware bevalling, het eerste kitten lag in een stuitligging en overleefde de weg naar buiten niet, maar gelukkig kwamen er nog twee kittens vlot achteraan. Twee mooie poesjes liggen nu tevreden bij Zaza te drinken. Bowie Prince Du Siam is de vader van dit mooie nestje

Zaza haar kitens zijn een week oud en de oogjes zijn al open.

Ze hobbelen al door de hele doos, maar moeders houdt alles nauwkeurig in de gaten. Ze is beretrots op haar twee meisjes!!!!

Drie weken oud en ze ontwikkelen zich razendsnel. De omgeving wordt al verkend en Zaza het het druk met in de gaten houden wat ze allemaal van plan zijn.

Vier weken zijn ze hier en ze beginnen de wereld om hun heen te ontdekken. De rand van deze krat is geen enkele belemmering en na hun "maaltje gaan ze op avontuur.

De twee dametjes zijn nu ruim zes weken oud en hebben de hele ruimte al ontdekt. Ze zijn nergens bang voor en zitten graag op schoot.

Acht weken oud

Ze zijn voor hun eerste enting geweest en hun baasjes hebben de namen doorgegeven. Dit is "Roza la Sorpresa" en hieronder ligt "Zanga", net wakker uit haar middagdutje.

Bijna twaalf weken oud en nog even voor ze naar hun nieuwe baasjes gaan.

Helaas is hun lieve baasje Ina op 4 mei overleden, plotseling en zonder pijn.

Zaza zal na de plaatsing van de kittens gecastreerd worden en is momenteel even terug in Alkmaar, waar ze geboren is. Ook de andere huisdieren zullen een plekje vinden. Ina heeft enorm genoten van de twee kittens en tot de laatste dag heeft ze haar dieren geweldig vertroeteld en goed verzorgd om haar heen gehad.

Bedankt Ina, voor wat je voor ons betekend hebt!

Roza la Sorpresa de Cascabel

Roza woont in Cattery La Sorpresa Peluda en heeft gezelschap van Noa en Digo.

Zaza Gabor de CascabelZaza is nu net een jaar oud

Zaza woont in Amsterdam bij Ina op een bovenwoning. Haar halfbroer Julio de Cascabel woont hier ook met nog twee Siamezen, een half Siamees en twee Europees kortharen.

Een gezellige boel dus, nooit vervelen en altijd weer het balletje naar Ina brengen die het dan weer heel ver weg moet gooien. En daar zit ik dan vol verwachting op te wachten.

In 2008 heeft Zaza haar eerste nestje gehad met twee mooie kittens. Ze was een fantastische moeder en haar kittens zijn prachtig geworden. Op de dag voor de twee kittens uitvlogen, is Ina plotseling overleden. Dit was een grote schok. Zaza is inmiddels herplaatst op een heel goed adres, haar kittens hadden al een goede bestemming. Ik weet zeker dat Zaza haar baasje nooit zal vergeten, ze hadden een hechte band samen.

Start Omhoog