Start Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links

1 juli 2009 M: RoseMarie Robi of Skye en V:Dune Leyland des Vinges (Spunkie)
Mojito en Maņana de Cascabel (ǂ 2017)


Gefeliciteerd met onze halve verjaardag op 1 januari 2010, we zijn 6 maandjes. Ik heb het prima naar mijn zin.

Ik weeg 3400 gram. Met de beste wensen voor 2010!
Mojito

Ik ben Maņana, bijna 2800 gram en zes maanden oud ;-))) Ik lijk erg op mijn vader vinden mijn baasjes. Ik geniet enorm van de sneeuw en speel graag met mijn moeder Robi en met Lola. En ik ben lekker gek en nergens bang voor!

 


1 juli 2009 Spunkie en Robi - 2 kittens

Na een voorspoedige bevalling zijn er vroeg in de ochtend twee kittens geboren, een poesje en een katertje. Het is het eerste nestje van Robi en we zijn er erg blij mee. De mooie vader Spunkie (Dune Leyland des Vinges) is hierbij ook voor het eerst vader geworden.

Acht weken !

Het is altijd een mooi moment als ze acht weken zijn. Nu beginnen hun karaktertjes te ontwikkelen. Ze gaan zich meer op de mens richten en hun leerfase in deze periode is van allergrootste belang. Kennismaken met andere mensen, kinderen, geluiden, vreemde geuren, noem maar op. En ook weer terug kunnen vallen op hun vertrouwde omgeving en hun moeder. Ik neem ze mee op de arm en laat ze langsrijdende auto's zien, neem ze mee naar de buren of even op de fiets. Alles is even vreemd, maar ook heel leuk en spannend!


 

Start Omhoog