Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links

16 augustus 2009 M: Sky Eyes Viola (Lola) en V: Dune Leyland des Vinges (Spunkie)
Brammetje (Juan Carlos de Cascabel)

Eindelijk ontvangen jullie van ons een paar foto's van Bram. Bram is een geweldig dier. Intelligent, aanhankelijk, speels en een echte ondeugd. Daar staat tegenover dat hij heel goed luistert.


16 juli 2009
G.I.C.Sky Eyes Viola
en
Dune Leyland des Vinges

Op zondagmiddag kreeg Lola twee kittens die vlot achter elkaar geboren werden. Helaas was de ademhaling van het eerste kitten niet normaal en het koste hem zoveel moeite dat hij niet kon drinken. We hebben hem een paar uur na de geboorte in laten slapen.

Het andere jongetje was in topconditie en zorgde wel dat moeder Lola erg trots is op hem. Na een paar dagen kon ik beide moeders bij elkaar zetten en lagen de zes weken oude kittens van Robi er gezellig bij.

Juan is al goed gegroeid en al weer zeven weken oud. Hij weegt 950 gram en begint zijn eigen karakter te ontwikkelen. Hij zit graag op schoot en is echt een pratertje. Zin mooie ogen worden schitterend blauw en staan mooi "oosters". Zijn toekomstige eigenaren zijn al langs geweest en waren helemaal verliefd ...

Hieronder nog een foto samen met zijn halfzusje Mañana.


Juan is hier acht weken oud en vermaakt zich prima met Mañana en de anderen.

En hier is hij al weer 11 weken en kijkt met veel plezier de wereld in, liefst vanaf grote hoogte. Het is een bijzonder lief kereltje geworden, vrolijk en heel "praterig", altijd het laatste woord en heeft dit zeker van zijn moeder Lola geërft.

Zijn nieuwe baasjes kunnen haast niet wachten, maar moeten nog even geduld hebben. Zijn tweede enting moet nog, gelijk even chippen en dan nog een klein weekje om aan te sterken. Want zo'n enting is een aanslag op het weerstands systeem en als je gelijk gaat verhuizen kan de stress net even niet goed zijn voor zo'n klein kereltje. Nou ja, klein.....hij is al 1300 gram en nog geen 12 weken.

Start Omhoog