Start Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links

2 december 2007  M: Sky Eyes Viola (Lola) en V:Varon de Cascabel
Shaack, Chimbo en Findus de Cascabel

Shaack de Cascabel (Sjaak)

Alles gaat goed met het spul! Henk vadert lekker over kleine Sjaak.

Sjaak heeft een goed plekje gevonden!

Zijn grote broer Henk (Vito de Cascabel) vind het heel erg gezellig, eindelijk weer racen en spelen. Want de zwarte vriend is al op leeftijd en die ging niet meer zo snel....

Sjaak en Henk 2015

Na vele jaren samen lief en leed gedeeld is grote broer Henk ziek geworden. Een tumor die niet weggehaald kon worden. Hij is op een mooie dag vredig heengegaan. Sjaak en zijn baasjes hebben er veel verdriet van. Maar binnenkort krijgt Sjaak gezelschap van een kleine Thai die hopelijk het verdriet verzacht en weer vrolijkheid brengt.

Findus de Cascabel

26 februari 2009 - Met Findus zelf gaat het uitstekend. Hij is afgelopen weekend voor het eerst echt buiten geweest. Hij vond het geweldig.

De kippen vindt hij het spannendst, maar die kijken niet op of om als hij ze "aanvalt". en hij heeft nog maar zo'n dun velletje dat hij vanzelf weer naar binnen gaat.


Chimbo de Cascabel

Ik wou je laten weten dat alles heel erg goed gaat. Chimbo word groter en groter en mooier en mooier. Hij is heel erg lief en krabbelt veel minder. Het enige is dat hij een hele grote mond heeft en ik probeer hem op te voeden met geen gemiauw voor wij allemaal wakker zijn! Chimbo wil de hele dag eten- maar tja, dat gaat niet met Tungu die iets te dik is en alle eten wat hij ziet opeet..... en als hij aandacht wil (de hele tijd!). Maar ik vind hem een super lief schatje!


Kittens 25-10-2008 Lola en Varón

Om half drie 's nachts werd ik driftig wakker gemaakt door Lola, over mijn hoofd lopen, in mijn oor schreeuwen en richting beneden lopen en dit herhaalde zich een paar keer. Zuchtend ging ik dan maar mee en ze ging direct naar de doos die voor haar klaar stond. Na tien minuten braken de vliezen en om 11 over drie was de eerste geboren, half vier de tweede en om vier uur de derde, alle drie stevige katertjes zo te zien. Ik heb nog een uur gewacht, maar er kwam niet meer liet ze me weten, alles werd nogmaals keurig schoongelikt en mw ging slapen. Blij en tevreden kon ik ook nog een paar uurtjes meepakken......

Twee weken oud

Ze zijn al flink gegroeid, rond de 300 gram en de oogjes zijn open. Ze reageren op geluid en komen al nieuwsgierig naar de rand gekropen. Oppakken vinden ze ook prima en ze worden verzorgd door drie moeders, wel gezellig zo hoor in die warme doos!

Er is melk in overvloed en af en toe horen we een luid gesmak....Robi kan de verleiding niet weerstaan en wil soms ook nog even kitten zijn. Ook al is ze inmiddels al groter dan Lola. De namen zijn inmiddels al bekend: Chimbo, Shaack en Findus de Cascabel, hun nieuwe eigenaren kunnen haast niet wachten om ze te bezoeken!

Drie weken

Ze groeien dag bij dag als kool lijkt het wel. Elke dag zijn ze speelser, nieuwsgieriger en luidruchtiger. Drie sealpoint katertjes die een mooie toekomst tegemoet gaan. Het begin is er in ieder geval, ze vinden het heerlijk om opgepakt te worden en als je enig geluid maakt dan komen ze direct naar de rand en laten ze van zich horen!

En het zal niet lang meer duren voor ze de stap buiten de doos gaan wagen!

Maar vooralsnog is het binnen de doos heel gezellig en lekker warm, ruimte genoeg om te oefenen,

Zes weken oud alweer

In drie weken tijd is er veel veranderingen. Ze rennen door de kamer en klimmen tegen je broek omhoog om een lekker plekje te bemachtigen op schoot. Eten doen ze nu helemaal zelfstandig en de brokjes, vers vlees en blikvoer gaat er met veel geluid in. Ook op de bak is prima onder controle, eigenlijk heb ik niets buiten de bak gevonden. Nu nog een paar foto's

Start Omhoog