Start Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links

Paquita Gallego & Varón de Cascabel
Shakira, Felicia, Julio en Bella Donna

Bella, dochter van Var'on en Paquita, in Australie. Pablo is de vaderBella Donna in Melbourne, Australië.

Na een langdurige exportprocedure zijn Bella Donna en Pablo (van Luna Thaibeliz en Carino of Golden Glory) naar Australie vertrokken. Inmiddels zijn ze helemaal ingeburgerd en heeft Bella haar eerste nestje gekregen waarvan Pablo de vader was.

Wilt u hier meer over lezen kijk dan op de website van Lyn en Patrick Robinson:Julio de Cascabel, 3 1/2 jaar (Varón x Paquita 2003) http://www.rosemariecattery.com.au/

Julio de Cascabel, Amsterdam

Julio heeft het prima naar zijn zin in Amsterdam en "zingt" nog steeds even mooi. Hij was namelijk vernoemd naar Julio Iglesias vanwege zijn stemgeluid.

Felicia de Cascabel

Felicia heeft 14 jaar in Bergen gewoond, toen haar baasje haar niet meer kon verzorgen is ze verhuist naar Bergsemhoek en wordt schromeloos verwend!

 

Kittens 2003

Op 16 maart 2003 kreeg Paquita 4 kittens, drie poesjes en één katertje. Het was een vlotte geboorte en ze zijn allemaal in prima gezondheid. Het geboortegewicht lag tussen de 90 en de 110 gram en dat is best veel voor Paquita. Zij is niet zo erg groot van postuur.

Na twee weken is het katertje al 300 gram, de poesjes rond de 275 gram. De oogjes zijn al open en ze hebben lekkere dikke roze buikjes.

Ze vinden het helemaal niet vervelend als ik ze oppak. Maar Paquita houd ze goed in de gaten!

Ze zijn nu drie weken en staan op het punt om eruit te kruipen. Nu mogen ze ook een hapje blikvoer mee eten en begint de zindelijkheid periode.

Start Omhoog