Start Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links

20 januari 2012 M: RoseMarie Robi of Skye en V: EGIC Varon de Cascabel
Cyndi, Baldomero, Alpaco (ǂ 2017) en Taco de Cascabel

Cyndi 9 weken oud

En hier is Cyndi bijna een jaar oudBommel -Baldomero toen hij klein was en nu is hij bijna een jaar!Paco - Alpaco


Taco als kleine jongenen hier is Taco één jaar oud


 

20 januari 2012 - 4 kittens

M: RoseMarie Robi of Skye
V: EGIC Varon de Cascabel

Vroeg in de ochtend van 20 januari werd het eerste kitten geboren. Zes dagen later dan de uitgerekende datum, maar alles verliep prima. Het tweede kitten werd al snel daarna geboren. Toch had Robi er wel moeite mee, ze was uitgeput. Misschien omdat de kittens toch vrij groot waren door hun late komst. Pas aan het eind van de ochtend was het weer zover, het derde kitten en vierde werden geboren.


Drie katers en een poesje, helemaal gezond en al snel lagen ze allevier lekker te drinken. Lola en Mañana hebben meegeholpen en liggen er lekker bij, net drie trotse moeders bij vier prachtige kleintjes!


1 week oud

Bij het poesje waren de oogjes al na een paar dagen open, de katers volgen al snel en nu zijn ze bij allevier bijna allemaal open, als ze niet slapen, want dat doen ze héél veel. En daarnaast voornamelijk drinken en ze groeien ook voorspoedig.

Ruim 2 weken oud...


Het is goed te zien hoe ze in een week tijd gegroeid zijn en hoe hun ontwikkeling verloopt. Het zijn al echte katjes en ze reageren op je stem. Oppakken vinden ze nog wat eng, maar aaien over hun bolletjes vinden ze al heerlijk.

 
Ze komen al naar de rand gewaggeld als ze iets horen, maar over het algemeen is het slapen en drinken.


De kleintjes kunnen nog niet goed zien op deze leeftijd, alles gaat op reuk, tast en gehoor. Ze zien alleen donker en licht. De ontwikkeling van hun oogjes is pas later. Vandaar dat hun pupillen niet naar voren gericht zijn.

Zes weken oud

 

Bijna 12 weken oud

Start Omhoog