Start Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links

25 april 2015 M: RoseMarie Robi of Skye en V: Antony of Larimar
Poes:2 Kater:3

Op 25 april in de naochtend kreeg Robi de eerste tekenen van de komende geboorte.


Het eerste kitten werd geboren om 13.47, een prachtig poesje. Om 14.17 kwam er een kater en om 14.39 nog een kater, toen weer een poesje om 14.59 en nog een kater om 15.43 en zonder enige problemen was het schoongelikt en klaar.

Mañana zorgde voor het schoonpoetsen en Robi vond het maar wat gezellig zo met z'n tweeën. Ik hoefde verder niets te doen, alleen het onderlaken te verschonen.


Na 8 dagen gingen de oogjes open en was er kleurverschil te zien aan de neusjes, één donker neusje tussen vier lichte. He eerst geboren poesje had het donkere neusje, waarschijnlijk seal point en de anderen denk ik chocolate point.


17 mei 2015 - 21 dagen oud en de oefeningen beginnen, spelen, drinken, slapen en als ze wat horen gluren ze direct over de rand. Eentje was al zover om uit de doos te klimmen, maar dat vond mams niet goed.


14 juni 2015 - 49 dagen oud (7 weken)

 


Wat zijn ze toch leuk op deze leeftijd, de bezoekje van de nieuwe eigenaren geven ons veel plezier en het is goed voor de kittens, veel nieuwe dingen leren, spelen, slapen en veel eten. Goed is nu te zien dat er drie chocolate point zijn, een sealpoint en een lilac point.

Acht weken oud


Je ziet ze groeien.....
Van links naar rechts;
Yuana, Siñor Spock, Pussycato, Rosita en Ibar de Cascabel- 11 weken oud

Start Omhoog