Start Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links

28 mei 2015
I.C. Maņana de Cascabel & E.G.I.C. Antony of Larimar
5 kittens - Poes:2 Kater:3

Zelf lag ik waakzaam op de bank te dutten, om half twee snachts was er nog niets te merken aan Maņana die lekker bij me lag. Haar kittens in haar buik waren volop in beweging dus het kon niet lang meer duren. Ik ben even in slaap gevallen toen ik om half vier wakkerschrok, was Maņana weg.

Ik hoorde zachtjes piepen en toen zag ik in de bevallingsdoos 5 kleine witte bolletjes en twee trotse moeders. Alles schoongelikt en droog, twee lagen al te drinken, een kleintje was nog niet helemaal droog. De kittens van Robi lagen er lekker bij te slapen.

Voor de veiligheid heb ik de twee moeders een paar dagen gescheiden, de kleine kittens moesten eerst bij hun eigen moeder drinken. Maar nu kan alles weer bij elkaar tot vreugd van beide poezen. Het is een genot om te zien.

Twee weken oud


Het gaat heel goed met de vijf kittens, ze zijn verhuisd naar de krapbpaal, dat vond Maņana nu de beste plek, lekker beschermd en soms liggen de kittens van Robi er ook bij. Leuk gezicht zo''n kluwen van kleine, iets groter en nog grotere katjes door elkaar. Het zijn drie katers en twee poesjes en zo te zien allemaal seal point.

Ruim vier weken oud


Bijna 7 weken oud
Het is een prachtig stel kittens, allemaal seal point en ze hebben mooie namen gekregen. Draco, Maichy, Bella Luna, Tabo Tom en Jerico. De nieuwe eigenaren zijn al wezen kijken en genieten van die kleine schatten. Nog een paar weken geduld, dan mogen ze verhuizen......

Hier zijn ze negen weken oud, moeder Maņana ligt lekker warm zo.....


Ruim tien weken oud en voor het gemak even met alle namen erbij.

Start Omhoog