Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links

Geboren op 20 juni 2000 Liliana Laguna & Taco Latino
Jordy, Adonis (ǂ 2016), Oriana(ǂ 2011), Grachita en Pépe de Cascabel(ǂ 2017).

Adonis bijna tien weken


Adonis, een prachtige seal poin kater, ruim 7 kilo zwaar!Adonis de Cascabel

Adonis doet zijn naam eer aan het is de grootste vrijdoos die je je maar kunt wensen.

En het is hartveroverend hoe hij met ligt loensende blik je diep in de ogen kijkt.

Op 20 juni 2016 ingeslapen
Laatste dag in leven….op zijn verjaardag 19 juni 2016, samen met Yulia.

Een vreselijke lieve kater die nooit uithaalde, aanvoelde of je verdriet had en dan kwam troosten en niet zo van drukte hield. Gek op eten, het liefst de hele dag door. Hij sliep bij ons in bed en in de winter onder het dekbed, 's ochtends kwam hij op mijn kussen liggen en gingen we knuffelen met elkaar, iedere ochtend weer,,,,,,, een ware soulmate…… enkele jaren terug kreeg hij last van nierfalen. Met aangepast voer kon dit redelijk stabiel worden gehouden. Vorige maand bleek hij ernstig obstipatie te hebben en werd hij daarvoor behandeld. Ook werd duidelijk dat zijn nierfunctie ernstig achteruit was gegaan. Adonis mocht vanaf dat moment alleen nog dieetvoer (natvoer) en moest driemaal per dag een spuitje in de bek krijgen met medicatie, pijnstiller en laxatie olie. Daarna ging het snel……hij vond het eten niet lekker en raakte langzamerhand weer verstopt. Afgelopen maandag bleek hij weer ernstig verstopt en ben ik met hem naar de dierenarts gegaan. Binnen korte tijd werd ik teruggebeld en bleek zijn nierwaardes nog verder achteruit te zijn gegaan en was er eigenlijk geen hoop meer op een redelijk bestaan. We besloten Adonis, onze liefste, te laten inslapen. Het was een vreselijk moeilijke beslissing maar voor hem was dit het beste......

Pepe en Oriana, vier maanden

Pepe en Oriana de CascabelPépe en Oreana augustus 2001

Pèpe en Oriana, vier maanden oud........
En hier rechts zijn ze ruim een jaar oud.

Joris de CascabelJordy de Cascabel, geboren in 2001, een geweldige kater, kind van Lili en Taco
Jordy de Cascabel

Speciale prijs van ITC voor beste Thai kitten op Neocat show in Utrecht in januari 2001

Jordy 2005

Joris en Chico (2002) voorjaar 2013

Joris is nu 13 jaar en zijn neef Chico 11. Als het koud is en je het dak niet op wilt omdat je billen zowat bevriezen, dan is er altijd nog een warmte matje op je oude stek, niet voor niets KRABpaal geheten.


Jordy de Cascabel

Hoi Ineke, hierbij een 'toneelstukje'. Joor: Jaja ik doe tegenswoordigs aan yoga, ik neem mijn ene poot inme andere en dan trekken-maar. Ik ben wat te dik zegt de dokter. Vandaar. 

Ook is het reuzegoed om ff mijn achterpootnagels te bebijten. Als men zich niet goed onderhoudt....dik (!)1 jaar oud en dan al zoveel verantwoordelijkheden. Het leven is hard en oneerlijk, toch? Mwehwewh, Joris Ikmaya:

Joris 20 juni 2007, vandaar al weer 7 jaar oud!

JAHALLOOOOO!! ROTKAT!! 
Aan MIJN pc zitten, bejje niegoed-wijs! Godverdomme zak van een kat...alhoewel...watnou-zak....achjee...M. Algemeen:: houdt rekening met mekaar, zoniet, vallen er klappen....hm

--vooral die van Joor zijn erg hard, pfoehhh., Maya

Joris mei 2006


1 oktober 2015

Op de dag af is het 15 jaar geleden dat jij Joris hier bracht op onze 25e trouwdag. Ook toen hadden we rode rozen, maar nu zijn het er 40! Ik zal nooit vergeten hoe Joris destijds onze 25 trouw-rozen met kattelijke onbezonnenheid aanviel ;-) Nu ligt hij samen met Chico lekker op hun warmte-matje.

Joris en Chico 2019

Met veel liefde en goede verzorging is Joris bijna 19 jaar en nog steeds heeft hij zijn vrolijke buien.

Chico is een paar jaar jonger, maar ook bij hem beginnen de jaren te tellen. Hij is in 2002 geboren dus al weer bijna 17!

Net geboren kittens
Vanaf de geboorte tot 12 weken oud

Eerste levensdag, 20 juni 2000.
Trots, moe en waakzaam.

 Na vier dagen gaan de oogjes al een beetje open en ze weten nu al dat het niet gek is om opgepakt te worden door van die grote handen. Liliana vindt het prima allemaal, maar zodra er een kitten begint te piepen moet ze terug in de doos.

Na vier dagen gaan de eerste oogjes open

Al na vier weken krijgen ze trek in wat anders dan alleen melk van moeder. Met veel geknoei en gesmak beginnen alle smaakjes interessant te worden.Pepe tien weken oud

Pépe de Cascabel

En Pépe houdt alles goed in de gaten, hij is tenslotte als eerste geboren.

 Grachita en  Oriana, bijna acht weken oud

De beide dames even vast gepakt. Hun ondeugende blik verteld genoeg...


Joris negen wekenGrachita en Oriana
 Jordy (Joris) de Cascabel

Joris is een perfect katertje met een heel mooi zacht, kort en licht vachtje en prachtige ogen. Hij was het kleinste katertje maar hij heeft zichzelf goed verzorgd en weet precies wat hij wil.

Start Omhoog